20 April, 2010

Anak-Anakku di Baitul Husna

Klik pada gambar untuk paparan lebih besar.


Belakang dari kiri : Fadlin (11), Jamilah (12), Hidayah (12), Husna (12) dan Rina (12).
Depan dari kini : Akma (11), Khadijah (11), Fatihah (11), Syamimi (11) dan Nasuha (10).

Anak-anak Baitul Husna yang pelbagai ragam dan karakter. Mereka sentiasa mengalu-alukan sokongan kita semua. Insya Allah projek Baitul Husna - Membela Anak-Anak Yatim, Membina Insan Kamil ini akan sentiasa diberkati oleh ALlah SWT.

Saya dipanggil "Abi" di BH ini manakala isteri saya Rozana dipanggil "Mama". Ternyata, penglibatan dalam gerak kerja kemasyarakatan memberi kepuasan yang tidak ternilai.

Silalah melayari laman blog Baitul Husna di http://baitulhusnabktskl.blogspot.com . Gambar di atas diambil dari laman blog BH.

HM - kalau dah biasa menyumbang semasa susah, InsyaAllah kita tidak kekok untuk menyumbang semasa kita sudah senang kelak.

2 maklum balas:

Nur Yani Che Hussin said...

Usaha yang sangat murni...boleh ke kami ni nak jugak amika nak angkat disana? mcm mana prosedur nya?....rasanya ramai jer yang nak...cuma x tau cara...

Hisyam Muhibah said...

Yani -- Usaha selagi termampu untuk membantu anak yatim.. terima kasih sebab prihatin.. Sebarang bantuan dan sokongan sangat2 dialu2kan. Cuba layari laman blog Baitul Husna untuk mengetahui perkembangan terkini di sana. Nak buat anak angkat boleh juga. Datang lah ziarah dan berbincang dengan pihak pengurusan BH.

Post a Comment

Powered by Blogger.