20 September, 2011

CSL G11 Untuk Dijual


Saya mahu menjual set handphone CSL G11. Ianya masih dalam keadaan baik. Sesiapa yang berminat boleh rujuk di http://www.mudah.my/Csl+g11-11527357.htm?last=1 .

CSL G11 Features
-Analogue TV (not the pay TV, with recording and screen capture)
-Dual SIM (both active at the same time, or you can choose)
-CSL Fun Club (an app for CSL members)
-Blueberry Apps /JAVA (Blueberry apps is JAVA)
-Dual Camera (Front is 1 megapixel, back is 1.3 megapixel)
-Video Call (has 3G if your SIM card is supported)
-MP3/MP4 Player
-FM radio (with recording)
-Motion Sensor
-Vibration
-Bluetooth with A2DP
-Sound recorder (can record call conversation)
-T-Flash / MicroSD Card slot (free 2GB given)
-Multi-Language (English, Chinese, Malay)
-Islamic Feature (Azan, Kiblat)


 

CSL G11 Specifications
-GSM 900/1800/ WCDMA2100 MHz
-Display: 2.8" QVGA
-Size: 103mm*55.8mm*13.4mm
-Weight: 95g
-OS: MTK6268
-Memory: 62.4 MB internal
-Resistive Touch Screen (no multitouch)
-GPRS/WAP/MMS/WiFi/3G
-Battery: 1000mAh, Li-ion Battery
-Standby: Up to 400 hours (based on network)
-Talk Time: Up to 6 hours (based on network)
-Color: Black

-Calar halus 80% pada screen protector depan, calar biasa 80% pada belakang
-Aksesori penuh akan disertakan sekali
-sebab jual : nak beli hp baru
-lokasi : Kuantan
-hubungi saya 0192301003 jika berminat 

- harga RM350 (neg)

6 maklum balas:

ozzy said...

Assalam..

Kalau set CSL ni memang susah sikit nak jual..apapun cubalah mana tau ada rezeki nanti org nak beli

Nafisa81 said...

nape tak jual kat kedei aje?

Yastro said...

Insyaallah ader org yg minat tu nanti....

APAN said...

mesti nak angkat samsung or apple ni.huhu...

Hisyam Muhibah said...

Ozzy - betul tu, memang susah sikit.. harap2 adalah yang berminat

Nafisa - betul jugak tu, tapi dah tentu kedai beli sangat murah

Yastro - insyaAllah, terus menanti

APAN - haha...

Hisyam Muhibah said...

OK semua. alhamdulillah CSL G11 saya ni dah terjual.. terima kasih kepada Hairi dari Jabur yang membelinya semalam..

Post a Comment

Powered by Blogger.